Winnaar “Vakwerk Award 2020”

Het was in veel opzichten voor iedereen een bewogen jaar. Wij hebben, samen met onze partners, weer veel mooie projecten mogen uitvoeren. Hierbij willen we al onze klanten hartelijk bedankten voor het vertrouwen en de verstrekte opdrachten.

Ook waren we erg blij met de nominatie voor de “Vakwerk Award” in de categorie “Aan- en verbouw“.  Deze nominatie heeft voor ons een geweldig vervolg gekregen:
Wij zijn in deze categorie namelijk ook de winnaar geworden, wat een geweldige bekroning is op ons werk!

Project presentatie op Vakwerk Awards

Prijsuitreiking van de VakWerk Awards

Voor meer informatie over de Vakwerk Awards kunt u een bezoekje brengen aan de website www.vakwerk-awards.nl

Wij zijn genomineerd voor de Vakwerk Awards 2020

Met trots kunnen wij u meedelen dat wij met ons project “Villa in Harderwijk” genomineerd zijn voor de Vakwerk Award in de categorie “Aan- en verbouw“. 
We waren zelf, net als de eigenaar van de villa, al heel erg trots op het eindresultaat van deze mooie opdracht. De nominatie voor deze award is natuurlijk een mooie blijk van waardering voor ons werk.

In verband met de corona crisis zal de uitslag nog even op zich laten wachten maar we houden u natuurijk via onze website op de hoogte.

Voor meer informatie over deze Awards kunt u een bezoekje brengen aan de website www.vakwerk-awards.nl

Villa in Harderwijk

Verbouwing van een jaren ’70 woonhuis tot een modern droomhuis. Met de foto’s van dit project willen we u laten wat er door een nauwe samenwerking tussen architect, klant en natuurlijk een een verzameling vakmensen, die plezier in hun werk hebben, tot stand kan komen.

Onder de galerij met het eindresultaat ook nog een paar foto’s van de oude situtie om u een idee te geven van de mogelijkheden die een oude(re) woning u kan bieden.

Bekijk hieronder de foto’s van de oude situatie:

Nieuwe website online

Het is zover, onze nieuwe website staat online.

Een volledig nieuwe layout die ook perfect weergegeven wordt op uw mobiele apparaten. Hierdoor kunnen we nog makkelijker en overzichtelijker onze werkzaamheden, nieuwsberichten en projectfoto’s met u delen.
Ook is er nu de mogelijkheid voor onze bezoekers om onze berichten eenvoudig te delen op uw favoriete Social Media Platform.
We zien u graag regelmatig terug zodat u onze updates op de voet kunt volgen, eneventueel kunt delen op bijvoorbeeld Facebook.

1
Ik zou graag een WhatsApp gesprek willen starten....
Powered by