Erker en Luxe schuur in buitengebied Wenum-Wiesel

De prachtige schuur is gesitueerd in het buitengebied van het landelijk gelegen Wenum-Wiesel. Na het realiseren van een prachtige erker die het "buiten" tot een verlengstuk van de woonkeuken maakt kregen we van deze tevreden klant een mooie vervolgopdracht. In nauw overleg met de klant zijn we tot dit prachtige ontwerp  voor een nieuwe kapschuur gekomen. Deze schuur is geplaatst ter vervanging van een oude vervallen schuur met diverse aanbouwtjes.

Hout is gezaagd door Houtzagerij De Ruiter uit Elspeet

 

Nieuwe website online

Het is zover, onze nieuwe website staat online. Een volledig nieuwe layout die ook perfect weergegeven wordt op uw mobiele apparaten. Hierdoor kunnen we nog makkelijker en overzichtelijker onze werkzaamheden, nieuwsberichten en projectfoto's met u delen. Ook is er nu de mogelijkheid voor onze bezoekers om onze berichten eenvoudig te delen op uw favoriete Social Media Platform. We zien u graag regelmatig terug zodat u onze updates op de voet kunt volgen, eneventueel kunt delen op bijvoorbeeld Facebook.

Zeevat wil tevreden klanten!

Uit De Band nieuwsblad van 15-10-2011 ELSPEET - Timmerbedrijf Zeevat mag haar eerste lustrum vieren want het bedrijf van eigenaar Gerrit Zeevat bestaat 5 jaar. Timmerbedrijf Zeevat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en wil zich onderscheiden door perfectionistisch werk af te leveren. Dit vraagt om meer uitleg en Gerrit praat enthousiast over zijn werkwijze en brengt dit naar voren met veel voorbeelden, zowel op papier als ook via foto’s via zijn website. Klanten vragen of een bepaalde klus gemaakt kan worden. door Eric Kroes Daarvoor is het handig om de klant te laten vertellen en te vragen wat ze precies bedoelen. Dan gaan we aan de slag met de tekening en zo kunnen we vooraf laten zien hoe het wordt. Precies zoals de klant het verwoord heeft. ,,Dit doe ik ook met de offertes, uitgebreid en duidelijk want dat werkt van twee kanten beter en geeft vertrouwen. Achteraf zeuren over meerprijzen en niet voorziene zaken is gewoon niet leuk, voor mij niet en zeker niet voor mijn klanten. Die moeten dan meer betalen dan wij alvorens hadden afgesproken en ik houd ervan dat ik mijn afspraken nakom.” Zo maakte ik in de afgelopen tijd zowel projecten in de nieuwbouw als ook verbouw en heeft diverse voorbeelden op zijn website, die Theresa mijn echtgenote up-to-date houdt. Een ver- of aanbouw in de stijl van het ‘oude’ huis aanpassen naar de wensen van de klant. Maar ook nieuwbouw vind ik een uitdaging. Op dit moment bouw ik een veldschuur in Oene. Tevens kun je Gerrit zijn werk aantreffen onder de rieten deken van rietdekkerbedrijf Van Asselt. Gerrit: ,,Van Asselt levert topkwaliteit en dan mag een degelijk onder constructie niet ontbreken. Aalt van Asselt en ik zitten dan ook op dezelfde golflengte wat kwaliteit betreft en dat werkt gewoon erg fijn.” Bij het maken van trappen en andere machinale houtbewerkingen maakt Gerrit gebruik van zijn eigen werkplaats. Deze investering heeft veel voordelen omdat Gerrit dan strak kan plannen en zelf verantwoordelijk blijft voor het halen van de planning die is afgesproken. Ook werk ik met onderaannemers die de zelfde insteek hebben als mijn en samen werken wij aan een mooi eind product. Elke dag brengt een nieuwe uitdaging daardoor blijft het interessant. Daarbij houdt Gerrit zich via beurzen en bijscholing zich ook op de hoogte van de diverse nieuwe materialen. Gerrit: ,,Op deze wijze wil ik me onderscheiden in de markt. Fijn om klanten tevreden te stellen en met nieuwe energie en enthousiasme de volgende opdrachten naar tevredenheid te vervullen en daar gaat het mij om.” Timmerbedrijf Zeevat Pirkweg 21, 8075 PP Elspeet T 0577-49 26 99 M 06-123 06 167 www.timmerbedrijfzeevat.nl
1
×
Ik zou graag een WhatsApp gesprek willen starten....