Gerrit Zeevat heeft in 2013 in onze tuin een comfortabel- en karakteristiek tuinhuisje geplaatst. Met massieve dikke houten balken, gepotdekselde wanden en ouderwetse dakpannen gaat het huisje helemaal op in de omgeving. Omdat de tuin wat afloopt heeft Gerrit de ondergrond eerst opgehoogd en een strakke bestrating gelegd waar het huisje tot op de centimeter op past.
Dit jaar heeft hij er op ons verzoek een aanbouw aangezet. Met dezelfde materialen en in dezelfde stijl. Wanneer het hout over een tijdje gaat vergrijzen valt niet eens meer op dat de aanbouw nieuwer is.
Gerrit en zijn collega’s zijn echte ambachtslieden. Ze hebben plezier in het werk, vooral wanneer er maatwerk aan te pas komt. Naast het nette werk is het ook gezellig om ze over de vloer te hebben. Mooie verhalen over andere klussen hoor je.
Wanneer u ook kiest voor ambachtswerk dan raad ik zeker aan om Gerrit een offerte te laten uitbrengen. Hij is ook nog eens zeer redelijk in de prijs. Hij heeft veel opdrachten, daardoor duurt het wel een paar weken voordat hij de klus kan klaren.
Erik en Loes uit Vierhouten
1
Ik zou graag een WhatsApp gesprek willen starten....
Powered by