De schuren zijn gebouwd met het respect voor het verleden en met oog op de toekomst, zo hebben de schuren een authentieke uitstraling. Veel hout is van Douglas, geleverd door houtzagerijderuiter.nl. De beide schuren zijn voorzien van eiken gebinten gemaakt op de authentieke wijze, gemaakt met pen en gat verbinding over de muurplaat en de bovenplaat van het gebint zijn de douglas sporen gemonteerd.

De “Zwarte Schuur” is een gastenverblijf. Er is veel aandacht besteed aan de isolatie, zo is er Kooltherm isolatie op het dak en de binnenwanden gebuikt waar door er een hoge RC waarde word behaald. De binnenwanden zijn afgetimmerd met gedroogde Douglas planken veer/groef. Het installatie werk is door installatiebedrijf Spelt gedaan. Zo is er een hout gestookte CV, de houtkachel voor ziet het buffervat [ 800 L] van heet water wat door de vloerverwarming stroomt. Ook is er een CV ketel geplaatst, als de houtkachel niet brand word het er toch lekker warm.

Nieuwbouw zwarte schuur in Elspeet
1
Ik zou graag een WhatsApp gesprek willen starten....
Powered by